19.12.2018
LJ
/ -4°
Rdeče vino Kako alkohol vpliva na žensko telo? Zgaga Vas peče zgaga? Težave ne gre jemati zlahka Analiza obraza Neverjetno, kaj o vašem zdravju razkriva pogled v oči Emma Woodhouse Mati preživela dva tedna z mrtvim otrokom

Ste izven forme? Z odvečnimi kilogrami, ki se jih ne morete znebiti? Tu je hitra rešitev

Po veselem decembru so številni odkrili, da so popolnoma izven forme, hitro utrujeni in z nekaj odvečnimi kilogrami. Če ste med njimi tudi vi, si lahko pomagate s švicarskim termoburnerjem z XXL močjo, ki kuri kalorije še ure po vadbi in omogoča, da pokurite 5-krat več maščob.

Debelost
V decembru so se nabrali dodatni odvečni kilogrami. Čas je, da se jih znebimo. (Foto: iStock)

Januar je mesec, ko je čas za izgubo odvečnih kilogramov, ki so se nabrali v decembru in tudi v kakšnem mesecu prej. Mnogi gredo tako znova v telovadnice in bolj pazijo na zdravo prehrano. Če želite hitreje izgubiti odvečne kilograme, si lahko pomagate tudi s prehranskim dodatkom BootBurn ACTIVE z XXL močjo. Ta je odličen za uporabo, če redno telovadite, saj deluje med gibanjem in še ure po njem, ko preprosto sedimo in mirujemo.

Hujšanje
BootBurn ACTIVE z XXL močjo omogoča hitrejše kurjenje maščob. Podaljšuje učinek vadbe in poskrbi, da kalorije izgubljate še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom in gledate televizijo. (Foto: sensilab.si)

Vsebuje patentirano mešanico Carnipure z dodatkom gvarane, čaja mate, zelenega čaja, ekstrakta papaje in B-kompleksa. Gre za najčistejšo obliko učinkovine l-karnitin, ki poskrbi da naše telo maščobe porabi za energijo, namesto za zalogo. Tako med gibanjem porabljamo kalorije 5-krat hitreje in imamo 5-krat več energije!

BootBurn ACTIVE z XXL močjo omogoča:

- da kurite kalorije še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom ali gledate televizijo;

- daje XXL 5-kratno moč za izgubo kilogramov!

- povzroči, da 20 – minutna vadba da rezultate 100-minutnega treninga;

- deluje kot termoburner, ki porabi 16% več maščob;

- daje novo energijo, ki daje krila med samo vadbo in po njej;

- uspešno zniža raven trigliceridov in holesterola v krvi.

Z njim je odvečne kilograme izgubil tudi 45-letni Iztok Majhenič, ekonomist iz Ljubljane:

Imel sem 30 kilogramov preveč. Imel sem urnik, po katerem sem bil vsak dan tako utrujen, da sem zvečer le še padel v posteljo. Za telovadbo pa sploh nisem imel energije. Ampak ti odvečni kilogrami so me tako mučili, da še spati nisem mogel.

Izjemna priložnost samo DANES! BootBurn Active XXL v paketu s kar 30% popusta.

 

Hujšanje
''Občutek je res neverjeten. Po napitku imam energije in volje, da bi lahko telovadil še in še. Med telovadbo se ekstra potim, tako da mi je jasno, kam je šlo mojih 30 kilogramov,'' pove 45-letni Iztok Majhenič. (Foto: sensilab.si)

Po naključju sem prišel do napitka BootBurn ACTIVE. Občutek je res neverjeten. Po napitku imam energije in volje, da bi lahko telovadil še in še. Med telovadbo se ekstra potim, tako da mi je jasno, kam je šlo mojih 30 kilogramov. Telo je dobilo čvrsto obliko brez maščob. Edini stranski učinek, ki sem ga imel z napitkom, je bil nakup nove garderobe,« razkriva 45-letni Iztok Majhenič.

Kot pravi, so se prvi učinki pokazali hitro, kar mu je dalo dodatno motivacijo za vztrajanje pri izgubi odvečnih kilogramov: ''Uporabljal sem ga približno tri mesece, prvi učinki so se pokazali po dobrem tednu, ko sem videl, da mi teža več ne niha, ampak je ustaljena in je začela tudi padati. Težav v času jemanja nisem čuti, in jih tudi sedaj ne čutim.''

Kako deluje?

BootBurn ACTIVE XXL vsebuje naravne učinkovine, ki so znane po tem, da povišajo notranjo temperaturo in tako spodbudijo večjo porabo kalorij, tudi ko mirujete ali gledate televizijo. Tako na naraven način dviga notranjo temperaturo telesa in pospešuje topljenje maščob. Čeprav njegovega delovanja običajno ne občutimo, se rezultati na telesu vidijo. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha izginejo precej hitreje, kot bi pričakovali. Imenujejo ga tudi »naravni efedrin«, saj rekordno topi maščobe, vam pa zaradi pretvorbe maščobe v energijo, daje občutek, kot bi leteli.

Izjemna priložnost samo DANES! BootBurn Active XXL v paketu s kar 30% popusta.

Kaj je v ozadju izjemnega delovanja napitka BootBurn ACTIVE XXL? Dvojni, še močnejši učinek!

13 učinkovin, ki sinergično zagotavljajo intenzivno kurjenje maščob, dodatno energijo in oblikovanje telesa: L-karnitin, papaja, B-kompleks (8 vitaminov B-skupine), gvarana, zeleni čaj in čaj mate.

Učinek na topljenje maščob

L-karnitin je spojina, ki je nujna, da naše telo lahko pretvori maščobo v energijo, torej je ne skladišči v maščobne blazinice.

Če boste telovadili, bo vaš trud večkratno nagrajen, saj se bodo maščobe pospešeno porabljale.

Klinično dokazano 16 % več pokurjene maščobe med gibanjem in 5x večja izguba telesne teže med uporabniki.

Če ne boste aktivni, pa se maščobe ne bodo skladiščile, saj se bodo prav tako porabljale zaradi termičnega učinka.

Hujšanje
Klinično dokazano 16 % več pokurjene maščobe med gibanjem in 5x večja izguba telesne teže med uporabniki. (Foto: iStock)

Papaja vsebuje encim papain, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob. Ker so beljakovine bolj dostopne telesu, jih to tudi lažje uporabi za regeneracijo in izgradnjo mišic, kar prispeva k hitrejšemu kurjenju kalorij. Gvarana je znana po tem, da zaradi termogenega učinka pomaga pri kurjenju maščob. Vitamini B-kompleksa so udeleženi pri presnovi maščob, torej tudi pri tem, kako lahko naše telo učinkovito porabi maščobe.

Čaj mate prispeva k razgradnji maščob, torej preprečuje njihovo kopičenje. Zeleni čaj blokira absorpcijo maščob. To pomeni, da naše telo tistih maščob, ki jih ne uporabi za energijo, prav tako ne uporabi za maščobne zaloge.

Zdaj z odličnim okusom naravnega manga.

Skrbno izbrane sestavine:

Vsi uporabljeni naravni ekstrakti so narejeni po najvišjih standardih kakovosti in varnosti v najsodobnejših proizvodnih obratih v Franciji. Na ta način zagotavljamo najboljše sestavine, ki so učinkovite in varne za uporabo v prehranskih dopolnilih.

Uporabljena je edina 100% čista oblika L-karnitina t.j. Carnipure®, proizvedena po patentiranem proizvodnem postopku v Švici. Uporabljeni aditivi so naravni (koruzni dekstrin, citronska kislina, rižev koncentrat in naravna aroma ananasa) ter proizvedeni v EU po najvišjih kakovostnih standarih.

Zaradi zagotavljanja čim nižjega glikemičnega indeksa smo uporabili umetno sladilo sukralozo, ki je proizvedena v najsodobnejšem proizvodnem obratu v Veliki Britaniji, in sicer v podjetju, ki je leta 1976 odkrilo to sladilo.

Naročnik oglasa je podjetje Sensilab

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI:

Izpolnite prijavnico in sodelujte v nagradni igri. Če si želite v novo leto tokrat zakorakati samozavestno in z nekaj kilogrami manj, sodelujte v nagradnem žrebanju.

Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali srečneže, ki bodo prejeli naslednje 3 nagrade:

1. nagrada: 3-mesečno hujšanje s shujševalnimi napitki WaterOut in BootBurn Active z XXL-učinkom

2. nagrada: 1-mesečno hujšanje s shujševalnimi napitki WaterOut in BootBurn Active z XXL-učinkom

3. nagrada: 10 nagrajencev bo brezplačno prejelo izdelek z 10 napitki WaterOut z XXL-učinkom

 

Za sodelovanje v nagradni igri "" se morate registrirati/prijaviti.
Prijavi se

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave