19.12.2018
LJ
/ -4°

Blaž Iskra, dr. med.

Kirurg, ki se intenzivneje ukvarja s travmatologijo (poškodbeno kirurgijo) in z artroskopsko kirurgijo.

Blaž Iskra
Blaž Iskra, kirurg, ki se intenzivneje ukvarja s travmatologijo (poškodbeno kirurgijo) in z artroskopsko kirurgijo.

Končal je brežiško gimnazijo in se nato po služenju vojaškega roka vpisal na medicinsko fakulteto v Ljubljani. Ob študiju je v domačem kraju v Krškem redno treniral tudi rokomet.

Po končani fakulteti se je zaposlil v splošni bolnišnici Brežice, po zaključku 20-letne rokometne kariere pa je vrsto let igral v zdravniški nogometni reprezentanci na svetovnih medicinskih igrah.

Poleg zdravljenja poškodb se intenzivneje ukvarja z zdravljenjem Bakerjeve ciste in artroskopsko kirurgijo, z zdravljenjem poškodb sklepov (koleno, rama idr.), pa tudi z endoskopskim zdravljenjem težav z burzami - sluznimi vrečkami.

V brežiški bolnišnici je bil vodja travmatološkega oddelka, nato pa je leta 2007 postal predstojnik kirurškega oddelka, s 1. marcem 2009 pa se je zaposlil na kirurškem oddelku splošne bolnišnice Novo mesto.
 

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave