23.03.2018
LJ
/ -3°
21.03.2018, 08:04 / M.O.

Še do pred nekaj leti so z laserjem lahko odpravili samo dioptrijo na daljavo, sedaj pa lahko z robotskim laserskim sistemom Amo CATALYS® naredijo kratek poseg, po katerem niso več potrebna očala za daljavo in bližino.

Novice

 • 12.03.2018, 09:53

  Dokumentarni film je razkril zadnje skupne trenutke, ko se je par, ki je bil poročen 66 let, odločil skupaj končati svoje življenje s pomočjo legalne evtanazije. 88-letna Francie in 87-letni Charlie sta umrla na isti dan aprila 2017.

 • 06.03.2018, 07:43

  Pretiravanje z aktivnostjo in po drugi strani neaktivnost, sedeče ali stoječe delo, nepravilna drža, nošenje različnih bremen, stres in še bi lahko naštevali. Vsi ti dejavniki so sicer del našega vsakdanjika, hkrati pa so tudi krivci za bolečine v križu, vratu, sklepih in mišicah. Preprečimo ali odpravimo jih lahko na več načinov.

 • 28.02.2018, 07:55

  23-letna študentka prava iz Brazilije je januarja 2016 v fitnesstudiu izvajala preprosto vajo, ko se je zgodila nesreča, zaradi katere si je hudo poškodovala vrat. Mladostnica je ostala paralizirana od vratu navzdol.

 • 22.02.2018, 08:02

  Balerina Ana Klašnja je imela decembra res naporen delovnik, saj je imela veliko predstav, dogodkov in praznovanj. Hkrati pa je veliko časa porabila tudi za svojega Jašo, ki je ravno začel govoriti svoje prve stavke. Prav zato je bila njena prehrana neurejena in pojavila se je napihnjenost in slabo počutje. A težave je odpravil napitek WaterOut XXL.

 • 21.02.2018, 08:18

  Meg in Brett Greenhill sta se spoznala pred skoraj štirimi leti. Povezovala ju je tudi ljubezen do športa in bolj aktivnega načina življenja. Februarja 2017 sta se nameravala poročiti. Pred tem pa sta šla z družino in prijatelji na predporočno zabavo. Takrat se je njuno življenje naenkrat spremenilo za zmeraj.

 • 09.03.2018, 11:08

  Nadarjen rugby igralec Sam Ballard iz Sydneyja je na rojstnodnevni zabavi svojega prijatelja za stavo pojedel vrtnega polža in se okužil z nevarno infekcijo, zaradi katere je postal paraliziran. Danes potrebuje 24-urno oskrbo.

 • 01.03.2018, 15:05

  Zdravniki so 14-letnemu Jaku Raffertyju, ki se spopada z rakom na hrbtenjači, kar 16-krat napovedali, da bo umrl. Starša sta ga večkrat vzela domov iz bolnišnice, da bi v miru umrl. A dve leti kasneje je še vedno živ in kot kaže, dobro okreva.

 • 23.02.2018, 12:43

  V enem letu je Angležinja Cerys Head izgubila 50 kilogramov. Ni vedela, kaj se dogaja. Resda si je že dolgo prizadevala shujšati. A takšna izguba teže je delovala skorajda preveč sanjska, da bi bila resnična. Čez nekaj časa se je izkazalo, da je tudi res bila.

 • 21.02.2018, 13:56

  32-letni umetnik ličenja Anar Agakishiev iz Azerbajdžana je znan po svojih popolnih transformacijah žensk, kjer s pomočjo ličil pomaga ženskam odkriti lepoto v sebi. Na ta način je pomagal tudi mladi Narmin. Ta se spopada s hudimi brazgotinami po obrazu, ki jih je dobila, ko je bila stara komaj 11 let in je bila močno opečena v eksploziji, do katere je prišlo v njenem rojstnem mestu.

 • 19.02.2018, 08:06

  25-letna Američanka Erika Jennings se je sedem let spopadala z motnjami hranjenja, nato pa se odločila, da sprejme svoje lepo mišičasto telo in da se vzljubi.

Iskanje po vsebini

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Anketa

Arašidi

Imate radi oreščke?