19.12.2018
LJ
/ -4°
07.12.2018, 12:14 / L. E.

Kate Hudson je po rojstvu tretjega otroka pogumno objavila svojo fotografijo. Zraven pa je na družbenem omrežju Instagram zapisala, da skrb za otroke vzame veliko časa, da pa je treba najti tudi nekaj trenutkov zase. Sama jih namerava izkoristiti za gibanje, zdravo hrano in meditacijo. Pravi, da spomladi snema film in želi do takrat na zdrav način izgubiti deset kilogramov.

Novice

 • 23.11.2018, 09:55

  Zvezdnica šova Amerika ima talent, ki je v grozljivi letalski nesreči utrpela hude opekline po vsem telesu, je prestala operacijo, s pomočjo katere lahko zdaj zapre oči, obrne glavo in premika roke. ''Tako zelo sem hvaležna,'' pravi.

 • 15.11.2018, 12:31

  Nekdanja prva dama Združenih držav Amerike Michelle Obama je napisala knjigo z naslovom Postati (Become), v kateri je razkrila tudi, da sta bili njeni hčeri Malia in Sasha Obama spočeti s pomočjo umetne oploditve.

 • 02.11.2018, 11:28

  Vojvodinja Kate Middleton se po rojstvu princa Lousia vrača iz porodniškega dopusta in se znova udeležuje svojih kraljevskih nalog. Tokrat je skupaj z Williamom obiskala Coach Core program v Essexu, kjer je bilo razvidno, da je kljub temu, da je od njenega poroda minilo pol leta, že v popolni formi.

 • 30.10.2018, 11:10

  28-letni Kristin Ranae Hayza iz Michigana so zdravniki pri komaj šestih mesecih diagnosticirali prirojeno bolezen srca, zaradi česar so ji napovedali le še nekaj tednov življenja. Kljub temu se je mala borka dobro držala in premagala črne napovedi. Čeprav je prestala več operacij srca, je danes močna bodybuilderka.

 • 26.10.2018, 08:25

  Anna Paynich, ki smo jo letos spoznali kot tekmovalko v 4. sezoni kuharskega šova MasterChef Slovenija, se je odločila, da se preizkusi še na Kmetiji. Velika zagovornica živali, ki je pred vstopom v šov povedala, da je pripravljena s prašiči tudi spati, da bi jih zaščitila pred smrtjo, pa je v preteklosti prestala kar nekaj hudih bolezni.

 • 16.11.2018, 10:32

  Winnie Harlow je pred kratkim postala prvi model z vitiligom, ki se bo sprehodil po brvi velikega modnega spektakla Victorie Secret. Prav zato je znova prinesla kar nekaj pozornosti na kožno bolezen vitiligo, o kateri se po svetu že veliko govori. A nekateri še vedno popolnoma ne razumejo, za kakšno bolezen gre, in ne vedo natančno, kaj pomenijo bele lise na njenem telesu.

 • 05.11.2018, 14:28

  Manekenka Winnie Harlow, ki je poznana po tem, da si je pot v modni svet utrla, ko je popolnoma sprejela svojo kožno bolezen vitiligo, si je za noč čarovnic dala duška in se na zabavo, ki jo je priredila Heidi Klum, odpravila v kostumu kraljice preobleke RuPaula.

 • 30.10.2018, 11:42

  "Želim si, da bi bila že veliko prej dovolj samozavestna, da bi napisala naslednje sporočilo," prične na svojem Instagram profilu manekenka Amelia Gray Hamlin, sicer hčerka igralcev Lise Rinne in Harryja Hamlina. V nadaljevanju odkrito prizna, da se je borila z anoreksijo, nato pa doda, da to deli, da bi pomagala drugim. Poudari, kako pomembno je imeti rad svoje telo in delati vse, kar je le najboljše zanj, namesto da mu škodimo.

 • 29.10.2018, 11:31

  29-letna ženska je utrpela opekline druge stopnja na 90 odstotkih kože, po tem ko je dobila alergijsko reakcijo na penicilin, ki ga je vzela zaradi angine. Nesrečnica je več tednov preživela v bolnišnici od glave do peta prekrita s povoji.

 • 25.10.2018, 13:37

  Otok Fidži in Tonga, ki sta ju na avstralski turneji obiskala Meghan Markle in princ Harry, sta na seznamu področij, kjer je povečano tveganje za okužbo z virusom Zika. Prav zato je priporočljivo, da se nosečnice tem področjem izogibajo. Ker je kraljevi par ravno pred odhodom na turnejo sporočil, da je Meghan noseča, so se številni vprašali, ali je sploh pametno, da obiščeta ta dva otoka.

Iskanje po vsebini

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?