24.06.2018
LJ
22° / 12°
pitje vode Spila sem pol litra vode vsako jutro in zgodilo se je tole ... Hipnoza S hipnozo proti kajenju, stresu, tremi ... Hujšanje Pogumno je pokazala tudi takšne fotografije Estetika Medart Z neinvazivno metodo do vitkega pasu
Miloš D. Pavlović

Prof. dr Miloš D. Pavlović, dr. med.

Dermatovenerolog, ki se ukvarja s kožnimi boleznimi in še posebej s kroničnim venskim popuščanjem v spodnjih okončinah.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

izpuščaj

Ključne besede: izpuščaj

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni. Stara sem 27 let.Že eno leto se zdravim zaradi izpuščajev na koži( imam jih samo po stegnih in zadnjici, sedaj so se mi pojavili še na dekolteju in obrazu). Opravila sem že vse teste za alergije vendar pa niso pokazali popolnoma nič. Vsakič ko imam kontrolni pregled, mi kar naprej svetujejo razne kreme, ki nekaj časa pomagajo potem pa se vse pojavi v enkrat večji obsežnosti. Sedaj sem spet cela " flekasata", ampak baje nisem nujen primer in sem naročena na pregled komaj drugo leto. začeli so me tudi srbeti.
Odgovor: Pozdravljeni! Žal ampak vse kar ste napisali ni dovolj, da bi vam karkoli svetoval razen, da morate obiskati dermatologa ko na koži imate izpuščaj. LP
Prof. dr Miloš D. Pavlović, dr. med., 31.10.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave