Vizita.si

kuhanje

Zdravje 11. 07. 2009 14.38

10 razlogov, zakaj se redite!

Želite shujšati? Razkrivamo vam edini ključ do uspeha: uravnotežena in zdrava prehrana. V boju proti kilogramom pa na to pravilo zaradi hitrega tempa življenja pogosto pozabimo.

Zdravje 05. 08. 2009 12.04

S sivko nad akne!

Sveže in dišeče sivkino olje je pravi balzam za dušo in telo. Lahko ga pripravite sami, shranite v okrasno stekleničko, ki vam krasi kopalnico, ali ga poklonite, kot ljubko darilo.

Zdravi z 28. 06. 2009 19.01

KORENJE

Korenje morda ni okusno za vsakogar, vsekakor pa bi vas morale prepričati njegove zdravilne lastnosti. Je namreč zelenjava, ki od vseh vsebuje največ beta karotina in veliko pektina. Pomaga do boljšega vida, lepše kože in sijočih las.

Zdravi z 07. 06. 2009 17.22

ČEŠNJA

Nekoč so verjeli, da imajo češnje čaroben učinek. Češnjev čaj so namreč postregli svoji ljubljeni osebi, da se jim je zdela bolj privlačna in romantična. Še več, čarodej je s pomočjo skrivnostnega češnjevega pripravka lahko dosegel, da se je oseba zaljubila.

Zdravje 08. 06. 2009 17.47

Zdravje na dveh pecljih

V vročih poletnih dneh si privoščite čim več češenj. Mnogi jih uživajo predvsem zaradi očiščevalnega učinka in zdravilnega vpliva na kožo, blagodejno pa vplivajo tudi na delovanje ledvic, prebavo, preprečujejo staranje in so učinkovito shujševalno sredstvo.

Recepti 22. 04. 2009 18.47

Očistite telo s čemažem!

Čemaž je znan kot čistilec prebavnih in dihalnih poti, zelo dobro pa učinkuje tudi na delovanje žlez in krvnega obtoka. Ker bo sezone nabiranja kmalu konec, si ga čim prej privoščite. Lahko ga uporabite kot začimbo oziroma dodatek k jedi ali pa kot glavno sestavino.

Recepti 26. 03. 2009 12.15

Prva spomladanska solata

Regrata res da ne morete vključiti v pripravo gurmanskih specialitet, lahko pa ga uporabite pri pripravi okusnih, zdravih in lahkih jedi. Za vas smo pripravili nekaj idej za jedi z regratom.

Recepti 15. 03. 2009 20.30

Privoščite si dobrote iz jabolk!

Jabolka sodijo med najbolj zdrave sadeže, zato si jih privoščite čim večkrat. Odlična so tako surova, dušena, kot tudi pečena.

ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1251